AKTIVITETER

Se hvad der sker på Tuemosegård

Rødvin, hvidvin og rosévin med vinglad på et bord
Vi åbner gårdbutikken

Grundlovsdag

Grundlovsdag d. 5. juni er vores gårdbutik åben fra kl. 10-15.

Denne dag vil vi præsentere vores vine fra 2023, som alle er friske og velsmagende. Vi byder også på smagsprøver af andre vine – blandt andet mousserende og rødvin årgang 2020-2022.

Udover at smage årets nyslyngede honning, som dufter og smager af natur og sommer; kan man købe honning, som bliver tappet på dagen for 25 kr. pr. krukke.

Hvis Grundlovsdag ikke passer jer, er I altid velkomne til at kontakte os for en anden aftale.

Vi glæder os til at se jer.

Kom og oplev en

Vinsmagning

Vi tilbyder en rundvisning i vingården og i vineriet samt smagning af minimum 6 vine. Det vil være muligt at tilkøbe luksusbuffet med fisk, pålæg og oste, hvortil vores vine serveres.

Rundvisning samt smagning af minimum 6 vine:
Pris pr. person 199 kr. dog minimum 2500 kr.

Rundvisning, smagning af minimum 6 vine samt buffet:
Pris pr. person 399 kr. dog minimum 4000 kr.

Åben Vingård

Åben Vingård lørdag d. 7. september 2024

I forbindelse med Foreningen Dansk Vins (FDV) landsdækkende arrangement Åben Vingård d. 7. september 2024 holder vi også Åben Vingård på Tuemosegården. Hos os er det i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00. Det vil være muligt at få en rundvisning i vingården, se vineriet samt smage nogle af vores vine. Og naturligvis vil der være mulighed for at købe vores vine og honning. For at få mest muligt ud af jeres besøg, har vi tilrettelagt det således, at der vil være én rundvisning kl. 13.30. Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner
Ingrid og Simon.