AKTIVITETER

Se hvad der sker på Tuemosegård

Vi har selvfølgelig

Sommeråben

På grund af Covid19 og forsamlingsforbud frem til 8. juni er vi desværre nødsaget til at aflyse Åben Hus arrangement Grundlovsdag. Gårdbutikken er åben fra kl. 13-16, og man er velkommen til at komme forbi for at købe vin og nyslynget honning.

I stedet for holder vi fra 1. juli 2020 og hen over sommeren åben

onsdag-søndag fra kl. 13-16.

Her vil vi glæde os til at servere smagsprøver på vores vine, og naturligvis vil vi gerne sælge af vores vin og honning.

Man er velkommen til at ringe, sende sms eller maile for at lave en anden aftale end ovenstående.

Kom og oplev en

Vinsmagning

Vi tilbyder en rundvisning i vingården og i vineriet samt smagning af minimum 5 vine. Det vil være muligt at tilkøbe tapasbuffet med fisk, pålæg og oste, hvortil vores vine serveres.

Rundvisning samt smagning af minimum 5 vine:
Pris pr. person 150 kr. dog minimum 1200 kr.

Rundvisning, smagning af minimum 5 vine samt buffet:
Pris pr. person 300 kr. dog minimum 2000 kr.

Vi holder selvfølgelig

Åben Vingård

Åben Vingård lørdag d. 19. september 2020

I forbindelse med Foreningen Dansk Vins (FDV) landsdækkende arrangement Åben Vingård d. 19. september 2020, holder vi også Åben Vingård på Tuemosegården. Hos os er det i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00. Det vil være muligt at få en rundvisning i vingården, se vineriet samt smage nogle af vores vine. Og naturligvis vil der være mulighed for at købe vores vine og honning.

For at få mest muligt ud af jeres besøg, har vi tilrettelagt det således, at der vil være start på rundvisninger kl. 13.15; kl. 14.15 og 15.15. Vi glæder os til at se jer.