Kære Vin interesserede

Vi nærmer os hastigt ”Foreningen Dansk Vin”s Åben Vingård, som er lørdag d. 4. september.

På Tuemosegården holder vi åben som tidligere år fra kl. 13.00-16.00. Der er rundvisning i vingården kl. 13.15, 14.15 og 15.15; og efter hver rundvisning byder vi på smagsprøver. Bl.a. skal I prøve vores dejlige rosé, der er sammenstukket af 3 forskellige druer; vi har dejlig rødvin årgang 2020, samt vores mousserende vine.

Vi sælger naturligvis gerne af vores vin og honning til Åben Vingård, men det er helt frivillig.

Vores vinmarker står heldigvis flot trods den varme og fugtige sommer. Det vejrlig, vi har haft denne sommer, er guf for vinskimmel – vinskimmel er ødelæggende, hvis den får lov til at hærge. Men indtil videre har vi kunnet holde den stangen ved at sikre udtynding af løvvæg og blade og ved regelmæssig sprøjtning med svovl (økologisk behandling).

Vi forventer, at druehøsten starter i uge 42 med de tidlige sorter og slutter i uge 43-44 med de sene sorter.

Lørdag d. 5. juni Grundlovsdag, afholdt vi åben hus – det var en kæmpe succes, og vi takker for det store fremmøde. Det var så dejligt at se, I kom både fra nær og fjern; fremadrettet vil Grundlovsdag altid betyde åben hus på Tuemosegården og betyde, at vi denne dag præsenterer de nye vine fra efterårets høst. Sæt allerede nu kryds i kalenderen 5. juni 2022, for så skal I på Tuemosegården for at smage på 2021 vinhøsten.

Vores vinarrangementer er kommet godt i gang igen efter åbningen af vores samfund. Vi holder meget af disse arrangementer – vi føler, at vi på denne måde kommer i god øjenkontakt med vores vin interesserede kunder og grundigt kan fortælle om, hvorledes vi producerer vores vin.

Vi glæder os til se jer til Åben Vingård lørdag d. 4. september, og vi glæder os til at byde jer på smagsprøver af vores dejlige vine.

I er altid velkommen til at ringe eller maile for at aftale alternativt besøg på Tuemosegården, hvis ikke lørdag d. 4. september passer jer.

De bedste hilsner

Ingrid og Simon

Tuemosegård Vin