Kære vininteresserede,

Druehøsten 2021 er i hus og står på ståltanke og egetræsfade. Det har været en god høst, druerne havde et fint sukker- og syreindhold. Allerede nu tegner der sig et billede af gode 2021 vine.

Lige som i 2020 har vi umiddelbart efter druehøsten tilført vinmarkerne ca 5 tons naturgødning – udover kvælstof, der er med til at sikre et godt sukkerindhold i druesaften – så er fosfor også et meget vigtigt grundstof for vinstokkene.

Vores Åben Vingård d. 4. september var igen en stor succes med flot vejr og mange besøgende; tusind tak for dette – det gør os så glade.

Til FDV vinskue i Fredericia 18 september blev Tuemosegård Vin tildelt hele 3 diplomer og udmærkelser, bl.a. vores Regent Rosé blev tildelt udmærkelsen: Danmarks bedste i denne kategori. Det gør os meget stolte, men også ydmyge; vil vi være med i toppen – ja det vil vi – så skal der bare leveres på at lave super god vin.

Vi holder juleåben weekenden 11-12/12 begge dage fra kl. 13-16.

Her kan I smage på alle vores vine – nogle af dem har lagret på egetræsfade, og de er alle rigtig gode. Ligeledes kan I smage vores Orion og Bolero mousserende vin årg 2020. Det er virkelig gode mousserende vine; de er Brut, hvilket betyder, at de har et sukkerindhold på ca. 10g pr liter. Og al vores mousserende er lavet efter den traditionelle metode, ligesom man gør i Champagne distriktet i Frankrig. Vi kan klart anbefale vores mousserende til nytårsaften, og hvorfor ikke allerede starte med én til vores Dronnings nytårstale.

Da vi har et meget tæt samarbejde med Kildemarksgårdens gårdbutik Teestrupvej 30, vil vi også have nogle af deres produkter her. Der vil være skønne landæg, kartofler, æblemost, etc.

Der vil naturligvis også være Gløgg lavet på Tuemosegård vin.

Hvis ovennævnte dage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os for en anden aftale.

Sæt allerede nu X i kalenderen Grundlovsdag 5. juni 2022, her holder vi åben hus med smagning af nyflasket 2021 hvid- og rosévin samt smagning af nyslynget honning.

Vores vinarrangementer er populære, og vi har afholdt rigtig mange og har mange bookinger fremadrettet. For at kunne følge med, har vi valgt, at vi ikke tager nye bookinger ind, inden til næste sommer 2022. Vores hjemmeside bliver opdateret omkring dette i løbet af den næste uges tid.

I kan læse mere her på hjemmesiden, og det er muligt at følge os på Facebook: www.facebook.com/TuemosegaardVin

Vi takker for jeres støtte, og vi glæder os til at se jer.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

De bedste hilsner
Ingrid og Simon