Kære vininteresserede.

Druehøsten 2022 er i hus, og det har været en god høst; udbytte lidt under middel, men kvaliteten er noget af det bedste, vi har oplevet. Druerne havde et fint sukker- og syreindhold. Allerede nu tegner der sig et billede af gode 2022 vine.

Vores Åben Vingård d. 3. september var igen en stor succes med flot vejr og mange besøgende; tusind tak for dette – det gør os så glade.

Til FDV vinskue i Køge 17. september blev Tuemosegård Vin tildelt hele 3 diplomer og udmærkelser; bl.a. vores mousserende vine modtog både ”Særlig Udmærkelse” og en Bronze medalje. Vores Rondo rosé 2021 modtog ligeledes en flot Bronze medalje. Det gør os meget glade, men også ydmyge. Vi har virkelig fokus på at lave det bedste vin, man kan; så den kurs, Tuemosegård Vin har sat, holder vi fast i og forfiner det bedste, vi kan.

Juleåben: I kan godt glæde jer – vi har rigtig mange gode vine, og vi glæder os til at servere smagsprøver.

Der er juleåben: Fredag d. 2/12 kl. 15-18. Lørdag d. 3/12 kl. 13-16. 14 dage senere samme set up. Dvs. juleåben: Fredag d. 16/12 kl. 15-18. Lørdag d. 17/12 kl. 13-16.

I kan smage på alle vores vine – nogle af dem har lagret på egetræsfade, og de er alle rigtig gode. Ligeledes kan I smage vores mousserende vine både årg. 2020 og 2021. Det er virkelig gode mousserende vine; de er Brut, hvilket betyder, at de har et sukkerindhold på ca. 10g pr liter. Og al vores mousserende er lavet efter den traditionelle metode, ligesom man gør i Champagne distriktet i Frankrig. Vi kan klart anbefale vores mousserende til nytårsaften, og hvorfor ikke allerede starte med én til vores Dronnings nytårstale.

Der vil naturligvis også være Gløgg lavet på Tuemosegård vin.

Hvis ovennævnte dage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os for en anden aftale.

Sæt allerede nu X i kalenderen Grundlovsdag 5. juni 2023; her holder vi åben hus med smagning af nyflasket 2022 hvid- og rosévin samt smagning af nyslynget honning.

Vores vinarrangementer forsætter med at være populære, og vi har afholdt rigtig mange og har mange bookinger fremadrettet.

Ligeledes har vi her i 2022 oplevet en stor interesse for at Tuemosegård Vin leverer vin til særlige festlige begivenheder, dvs. bryllupper, runde fødselsdage, receptioner, etc. Endelig tag fat i os, så strikker vi altid et godt tilbud sammen til jer, og naturligvis har I købt mere vin end nødvendigt, så tager vi uåbnede flasker retur.

Vores hjemmeside bliver opdateret omkring juleåben 2022, priser etc. i løbet af den næste uges tid.

I kan læse mere på www.tuemosegaard.dk og det er muligt at følge os på Facebook: www.facebook.com/TuemosegaardVin

Vi takker for jeres støtte, og vi glæder os til at se jer.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

De bedste hilsner
Ingrid og Simon