Kære vininteresserede.

Druehøsten 2023 er i hus, og det har været en god høst; druerne havde et fint sukker- og syreindhold. Allerede nu tegner der sig et billede af gode 2023 vine.

Vores Åben Vingård d. 2. september var igen en stor succes med flot vejr og mange besøgende; tusind tak for dette – det gør os så glade.

Juleåben: I kan godt glæde jer – vi har rigtig mange gode vine, og vi glæder os til at servere smagsprøver.

Der er juleåben: lørdag d. 2/12 kl. 13-16. og søndag d 10/12 kl. 13-16.

I kan smage på alle vores vine – nogle af dem har lagret på egetræsfade, og de er alle rigtig gode. Ligeledes kan I smage vores mousserende vine både årg. 2021 og 2022. Det er virkelig gode mousserende vine; de er Brut, hvilket betyder, at de har et sukkerindhold på ca. 10g pr liter. Og al vores mousserende er lavet efter den traditionelle metode, ligesom man gør i Champagne distriktet i Frankrig. Vi kan klart anbefale vores mousserende vine til nytårsaften, og hvorfor ikke allerede starte med én til vores Dronnings nytårstale.

Der vil naturligvis også være Gløgg lavet på Tuemosegård vin.

Hvis ovennævnte dage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os for en anden aftale.

Sæt allerede nu X i kalenderen Grundlovsdag 5. juni 2024; her holder vi åben hus med smagning af nyflasket 2023 hvid- og rosévin samt smagning af nyslynget honning.

Vores vinarrangementer forsætter med at være populære; vi har afholdt rigtig mange, og vi får altid skøn positiv feedback.

Vi oplever stigende interesse for Tuemosegård Vin, hvilket virkelig glæder os. Især i sommerhalvåret har vi dagligt adskillige besøgende vinkunder på Tuemosegården, og mange benytter sig af muligheden for at kunne gå en tur i vores skønne vinmarker. Ligeledes leverer vi mere og mere vin til særlige festlige begivenheder, dvs. bryllupper, runde fødselsdage, receptioner, etc. Endelig tag fat i os, så strikker vi altid et godt tilbud sammen til jer, og naturligvis har I købt mere vin end nødvendigt, så tager vi uåbnede flasker retur.

Vores hjemmeside bliver opdateret omkring juleåben 2023, priser etc. i løbet af den næste uges tid.

I kan læse mere på www.tuemosegaard.dk og det er muligt at følge os på Facebook: www.facebook.com/TuemosegaardVin

Vi takker for jeres støtte, og vi glæder os til at se jer.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

De bedste hilsner
Ingrid og Simon