Kære alle

Druehøsten 2019 er i hus og står på ståltanke. Udbyttemæssigt ligger vi ca. 40% under normal høst. Det skyldes som tidligere nævnt angreb af vinskimmel. Ligeledes har det været svært at opnå det ønskede sukkerindhold i druesaften. Når vi kommer et par måneder længere hen, begynder vi at kunne danne os et billede af kvaliteten.

Umiddelbart efter druehøsten har vi tilført vinmarken 4 tons naturgødning – udover kvælstof, der er med til at sikre et godt sukkerindhold i druesaften; så er fosfor også et meget vigtigt grundstof for vinstokkene.

Vores Åben Vingård d. 21. september var igen en stor succes, med flot vejr og mange besøgende; tusind tak for dette, det gør os så glade.

Vores vinsmagningsarrangementer er populære, og ugentlig har vi bookinger på dette. Et entreprenørfirma har netop rettet henvendelse om et sådant arrangement; desværre var de så mange, at vi måtte takke pænt nej. Dog har vi tilbudt at dele det op ad flere gange i det nye år. Vi vil helst ikke have mere end max 30 deltagere pr arrangement; vi ønsker at være i øjenhøjde med vores gæster.

Fødevarestyrelsen var på ordinær kontrol her på gården d. 30. oktober; og da det var fjerde gang, havde vi mulighed for at få en Elite Smiley. Det lykkedes heldigvis, og det glæder os.

Vi holder juleåbent: lørdag d. 23. nov.; lørdag/søndag d. 7.-8. dec. og 14.-15. dec. Alle dage kl. 10-16.

Her kan I smage vores 2018 rødvine: de er så gode, de fleste har ligget på egetræsfade. Ligeledes kan I smage vores Orion/Phønix mousserende vin, og naturligvis byder vi også på smagsprøver af vores øvrige sortiment af vine efter behov. Vi har naturligvis Gløgg lavet på Tuemosegård vin, pebernødder og på dagen kan man deltage i lodtrækning om en flaske god Tuemosegård vin og en krukke god Tuemosegård honning.

Hvis ovennævnte dage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os for en anden aftale.

Sæt allerede nu x i kalenderen Grundlovsdag 5. juni 2020, hvor vi gentager succesen med åbent hus med smagning af nyflasket hvid- og rosévin samt smagning af nyslynget honning.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner

Ingrid og Simon