Kære alle

Nu er vi gået ind i efterårets første måned, og druehøsten nærmer sig. Som altid er vi meget spændte på årets udbytte. Heldigvis tegner de fleste druesorter godt, men en del vinstokke i vores ”gamle” vinmark er – i lighed med andre vinmarker i Danmark – desværre blevet ramt af vinskimmel. Denne vinskimmel kan bekæmpes med pesticider, men det vil vi ikke gøre, da vi ønsker at producere bæredygtig vin uden brug af pesticider og tilsætningsstoffer. De gode druer skal nok blive til både hvid- rosé- rød- og mousserende vine i løbet af den kommende vinter.

Vores nye vinmark Lillemarken udvikler sig fantastisk – vi er meget tilfredse. Vi passer og plejer marken, så vinstokkene får den bedste start.

Vi har afholdt adskillige vinarrangementer med rundvisning i vinmarkerne, smagning og spisning. Vellykkede arrangementer med interesserede og engagerede besøgende – så dejligt.

For nylig deltog vi i Næstved Vinfestival. På trods af regnvejr var det en meget positiv oplevelse med et interesseret og spørgelystent publikum. Der var rigtig mange gæster forbi vores stand.

Lørdag d. 21. september 2019 kl. 13-16 holder vi Åben Vingård. Der er guidede rundvisninger i vinmarkerne kl. 13.15, kl. 14.15 og kl. 15.15. Derefter er der mulighed for at se vineriet, smage nogle af vores vine, samt købe vin og honning.

I år holder vi juleåben: lørdage d. 23/11; d. 7/12; 14/12 alle dage kl. 10-16.

Hvis ovennævnte dage ikke passer jer, er I altid velkommen til at kontakte os for en anden aftale.

Sæt allerede nu x i kalenderen Grundlovsdag 5. juni 2020, hvor vi gentager succesen med åbent hus med smagning af nyflasket hvid- og rosévin samt smagning af nyslynget honning.

Vi glæder os til at se jer.

 

De bedste hilsner

Ingrid og Simon